Groei jij met Bureau Talent mee?

Groei jij met Bureau Talent mee?

‍Jouw update over talentontwikkeling

September 2020

Hoe laat je talent van (hoog)begaafde jongeren van 10-18 jaar tot bloei komen? Bureau Talent biedt expertise, training en begeleiding op maat, online en offline.


Leerling zoekt begeleider

Ben jij (ECHA-)specialist (i.o.), heb je ervaring in het voortgezet onderwijs en krijg je energie van het begeleiden van (hoog)begaafde leerlingen? Ben je flexibel en staat kwaliteit hoog in je vaandel? Houd je zelf ook van bijleren? Dan gaan we graag met jou in gesprek over een rol als freelance begeleider voor leerlingen van 10-18 jaar bij Bureau Talent. Lees voor meer informatie onze uitgebreidere beschrijving.


Talentprojecten maken rijk curriculum eenvoudig mogelijk

De scholen zijn net gestart. Voor (hoog)begaafde leerlingen en hun scholen is het niet altijd eenvoudig om hen een goed gevuld curriculum aan te bieden. Soms is er de wil wel, maar ontbreekt eenvoudig de kennis of capaciteit. Bureau Talent biedt digitale Talentprojecten voor leerlingen die andere leerstof kunnen gebruiken. De projecten voldoen aan de criteria van verrijkingsmateriaal (SLO, Renzulli-Reis, Taxonomie van Bloom … ). Ze houden rekening met mogelijkheden, interesses en leerstijlen en zorgen voor verwerving van kennis en denkvaardigheden. Ieder Talentproject laat je kennismaken met een variatie aan informatiebronnen en versterken je meta-cognitieve vaardigheden. Zowel leerling als begeleider/docent kunnen direct met elkaar communiceren binnen het Talentproject. De begeleider kan een docent van de school zelf zijn of iemand van Bureau Talent. Interesse? Kijk op www.talentprojecten.nl of neem contact op met Akke.

 


Word jij onze trainer ‘Cognitief talent in het VO'?

Cognitief talent! Het is overal te vinden. Bureau Talent traint al meer dan tien jaar docenten en scholen om dit talent te herkennen, te stimuleren en te begeleiden. Om aan de toegenomen vraag naar trainingen te voldoen zijn we op zoek naar trainers voor uitbreiding van ons team.

 

Ben jij op zoek naar een nieuw trainingswerk? Is trainen voor Bureau Talent iets voor jou? Wij zoeken verschillende profielen:

  • ECHA-specialisten uit het voortgezet onderwijs die graag kennis overdragen
  • Ervaren trainers met affiniteit met hoogbegaafdheid en voortgezet onderwijs
  • Trainers die ons kunnen overtuigen dat ze een goede match met Bureau Talent zijn

Een trainer van Bureau Talent verdiept zich in de context van de scholen, geeft een gedifferentieerde training op maat en durft out-of-the box te denken. Interesse? Surf naar onze uitgebreide informatie over ‘Trainer bij Bureau Talent.’

 


Heidrun Basset versterkt Bureau Talent

Steeds vaker rinkelt de telefoon bij Bureau Talent met het verzoek om individuele begeleiding. We zijn dan ook blij dat Heidrun Basset ons komt versterken. Als docente in een middelbare school kent zij de onderwijsomgeving als geen ander. Met deze ervaring en haar certificering als ‘ECHA Specialist in Gifted Education’ onderzoekt zij graag met leerlingen wat ze nodig hebben om te blijven ontwikkelen.

 

 

Kijk op onze website voor meer informatie over onze individuele begeleiding of neem contact op met Suzanne. Wil je net als Heidrun ook begeleider worden bij Bureau Talent? Kijk dan hier.


Laat je blijvend inspireren: Volg ons op sociale media

‍LinkedIn, Facebook en Twitter, Bureau Talent vind je op al deze kanalen. Volg ons om op de hoogte te blijven van onze projecten en geïnspireerd te worden over (hoog)begaafdheid in het voortgezet onderwijs.


Middelstegracht 87f

2312 TT Leiden
Nederland


‍+31 71 7850850

info@bureautalent.nl

www.bureautalent.nl

Als je onze update niet meer wil ontvangen, kan je je hier afmelden .