Intensieve docentendag CEOS-project

Maandag 16 november vond de eerste docentendag plaats van ons CEOS-project.
We stonden opnieuw stil bij de reden waarom we dit project zo belangrijk vonden: gelijke kansen voor (hoog)begaafde leerlingen met een lage sociaal-economische status. Daarbij werden we gevoed door de inspirerende voorbeelden van Ian Warwick van het Londonse REAL project. Vervolgens bespraken we de onderzoeksresultaten van de eerste ronde en werkten we aan het verbeteren van het programma.

Hieronder de reacties van de deelnemende docenten:

  • Intensieve maar bevredigende dag gehad. Zeer interessant om de onderzoeksresultaten in kaart gebracht te zien en goede stappen gezet ter verbetering van het programma. 
  • Een dag met interessante resultaten en nuttige werkpunten!
  • Fijn om te zien hoe dankzij samenwerking het project steeds meer vorm krijgt.

Van de onderzoekster:

  • Fijn om alle puzzelstukjes eens samen te leggen om het volledige plaatje te zien. Belangrijk om de sterke elementen te behouden en andere zaken te optimaliseren. Het project kan alleen maar sterker worden.

En van haar student:

  • Interessant om de resultaten van jullie inzet en het programma te zien. Fijn om vanuit verschillende invalshoeken na te denken om te behouden wat goed is en het programma verder te optimaliseren.
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Aanstaande woensdag 18 november presenteren we het project en de resultaten tot nu toe. Lees meer informatie over de bijeenkomst in de uitnodiging, of sluit je direct aan bij de bijeenkomst.
Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent