Skip to main content

Bureau Talent wenst je fijne feestdagen

Wintertijd: de dagen zijn korter, de nachten langer, de wereld donkerder. Velen hebben onder normale omstandigheden al de ‘winter blues’ en zeker in dit jaar van corona-maatregelen en onzekerheid over de toekomst, bevinden we ons in een donkere tijd. We kunnen allemaal wel een lichtpuntje gebruiken, nietwaar?

Het kerstfeest kennen we natuurlijk, maar wist je dat de viering hiervan deels gestoeld is op Germaanse tradities omtrent de winterzonnewende? Tijdens de winterzonnewende vierden de Germanen dat de donkerste dagen voorbij waren en dat de dagen weer langer werden. In de corona-tijd is het belangrijk om bij deze betekenis van het kerstfeest stil te staan en het licht te vieren. Zoals de seizoenen veranderen, zal ook de duisternis weer voorbijgaan. Laten we dus tezamen proosten op een verlicht 2021.

Bureau Talent is met kerstvakantie van 21 december tot en met 1 januari. Vanaf maandag 4 januari staan we weer voor je klaar. Heb je in de tussentijd prangende vragen, bijvoorbeeld over onze Talentprojecten, neem dan contact op met Akke.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief