• Home
  • Nieuws
  • Ons scholingsaanbod voor jou op maat gemaakt

Ons scholingsaanbod voor jou op maat gemaakt

Of het nu gaat om (hoog)begaafdheidsbeleid of individuele begeleiding, bij Bureau Talent bieden we al onze trainingen op maat. Iedere jongere, leerling, ouder, school, en organisatie is tenslotte uniek. Bekijk hieronder ons aanbod.

  • Algemene Introductie Cognitief Talent: Deze interactieve lezing is bedoeld als eerste kennismaking met het onderwerp meer- en hoogbegaafdheid. Wat is het eigenlijk? Over welke leerlingen hebben we het? En hoe kunnen we deze doelgroep passend onderwijs bieden?
  • Trainingen Onderwijs op Maat: Differentiëren en gepersonaliseerd leren als antwoord op de diversiteit van leerlingen. We hebben het er al zo lang over, maar hoe kun je dat als docent uitvoeren? Wij bieden docenten verschillende methodes om mee te oefenen. Leerlingen tot een dieper niveau van leren laten komen en voorbereiden op werk in de 21e eeuw. Dat is een andere vraag waaraan we vaak werken. Ook hier komen verschillende methoden aan bod die we tijdens de training omzetten naar lesontwerp en uitvoering.
  • Trainingen Begeleiding op Maat: Deze training is bedoeld voor docenten die getalenteerde leerlingen begeleiden. Doel van de training is om de docenten praktische tools te geven om met deze leerlingen te werken. In de training kunnen  de volgende onderwerpen ter sprake komen: onderpresteren, mindset, leervaardigheden, zelfinzicht, motivatie, dubbel bijzonder. Daarnaast werken we in deze training met intervisie om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.

Wij differentiëren en geloven niet in standaardoplossingen. Graag denken we met je mee en maken we een gepast aanbod om het talent van jouw leerlingen te ontwikkelen. Bekijk onze verschillende trainingen ook in onze webshop.

Bij interesse of voor meer informatie, stuur gerust een mail naar of bel ons op 071-7850850.

 

 

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent