• Home
  • Nieuws
  • EDventure wordt Onderwijsontwikkeling Nederland en breidt verder uit

EDventure wordt Onderwijsontwikkeling Nederland en breidt verder uit

Bureau Talent is lid van branchevereniging van adviesbureaus voor onderwijs en jeugdhulp EDventure. Per 20 april 2021 gaat EDventure door als Onderwijsontwikkeling Nederland en breidt verder uit. Graag delen we de naamsverandering en uitbreiding met ons netwerk.

'Vanaf vandaag gaat de vereniging van adviesbureaus voor onderwijs en jeugdhulp verder onder de naam Onderwijsontwikkeling Nederland. De leden van Onderwijsontwikkeling Nederland werken samen met onderwijsorganisaties aan het beste en meest passende onderwijs voor iedere leerling. De vereniging breidt ook uit. Drie nieuwe leden treden toe tot de vereniging: Onderwijs Maak je Samen, CED-groep en Cedin.

‘Met de drie nieuwe leden zijn we in staat het fijnmazige netwerk van onderwijsexperts verder te verstevigen’, aldus Margreet de Vries, directeur-bestuurder Onderwijsontwikkeling Nederland. ‘En nu we verder gaan onder de naam Onderwijsontwikkeling Nederland wordt duidelijker waar onze leden voor staan: samen met leerlingen, leraren, schoolleiders en schoolbesturen werken aan het continue proces van onderwijsontwikkeling. Met als doel dat ieder kind en iedere jongere gelijke kansen heeft om zich te ontwikkelen’

Logo Onderwijsontwikkeling Nederland.

Logo Onderwijsontwikkeling Nederland: De kleur en het symbool laat een continue proces van ontwikkeling, groei en visie zien.

De leden van Onderwijsontwikkeling Nederland werken voor en met schoolorganisaties, ouders en leerlingen. De experts die werkzaam zijn binnen onze branche werken op basis van wetenschappelijke inzichten op het gebied van onderwijsontwikkeling en/of kind ontwikkeling. Zij helpen scholen deze inzichten te vertalen naar de alledaagse praktijk van het onderwijs en begeleiden kinderen en jongeren bij wie de ontwikkeling anders verloopt bijvoorbeeld door dyslexie of (lichte) gedragsproblematiek.'

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent