Skip to main content

Gelijke kansen belicht op CEOS-symposium. Meld je aan!

(Hoog)begaafde leerlingen komen voor in alle lagen van de samenleving. Uit welk sociaal milieu een leerling komt maakt geen verschil voor het aangeboren cognitieve talent, maar het kan wel bepalen of dat talent opgemerkt wordt en tot ontwikkeling kan komen.

Met het driejarige Erasmus+ project Creating Equal Opportunities at School (CEOS) is een lesprogramma ontwikkeld ter bevordering van de academische woordenschat en daarmee de academische kansen van leerlingen uit minder bevoordeelde omstandigheden. Op woensdag 15 september kun je tijdens het afsluitende symposium kennismaken met alle ins en outs van het project.

In het kader van gelijke kansen, vindt het symposium hybride plaats, fysiek op de Campus Sanderus van de Thomas More hogeschool in Antwerpen en online via Zoom. Zo is het symposium dus ook toegankelijk voor wie niet fysiek naar België kan reizen. Aanmelden kan via https://bureautalent.nl/352-ceos-symposium. Voor online deelname geldt een bijdrage van 10 euro en fysieke deelname op de Thomas More campus kost 15 euro inclusief lunch.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief