• Home
  • Nieuws
  • Oproep: Word jij onze nieuwe freelance leerlingenbegeleider?

Oproep: Word jij onze nieuwe freelance leerlingenbegeleider?

De aanvragen voor individuele begeleiding stromen nog altijd binnen en onze begeleiders kunnen wel wat versterking gebruiken!

Ben jij (ECHA-)specialist (i.o.), heb je ervaring in het voortgezet onderwijs en krijg je energie van het begeleiden van (hoog)begaafde leerlingen? Ben je flexibel en staat kwaliteit hoog in je vaandel? Houd je zelf ook van bijleren? Dan gaan we graag met jou in gesprek over een rol als freelance begeleider voor leerlingen van 10-18 jaar bij Bureau Talent. Stuur jouw motivatie naar .

Bureau Talent begeleidt al meer dan 10 jaar (hoog)begaafde leerlingen in het VO. Deze leerlingen lopen vaak aan tegen problemen rondom leervaardigheden en motivatie of  zitten met vragen op het gebied van identiteit en persoonsvorming. Bureau Talent heeft veel ervaring en expertise op dit terrein opgebouwd en blijft nieuwe (wetenschappelijke) inzichten integreren om zo leerlingen de best passende begeleiding te bieden.

Ons team bestaat uit docenten van het VO en mbo en zelfstandigen met een eigen praktijk. Ze zijn allemaal ECHA-specialist of hebben gedegen kennis en ervaring van (hoog)begaafdheid, en ieder van hen brengt een eigen insteek mee van waaruit zij met de leerlingen aan de  slag gaan. Onze freelancers voelen zich zeer betrokken bij de doelgroep en werken met plezier voor Bureau Talent. Naast een-op-een overleg over ‘hun’ leerlingen organiseren we twee keer per jaar intervisie waarop we elkaar inspireren en van elkaar leren.

Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team? Laat ons weten waarom in een mail aan .

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent