• Home
  • Nieuws
  • Muzikaal? Ga aan de slag met het Talentproject Muziek

Muzikaal? Ga aan de slag met het Talentproject Muziek

Talent komt voor in vele vormen. Sommige leerlingen kunnen bijvoorbeeld razendsnel uit hun hoofd rekenen, houden vurige debatten, of schrijven de mooiste gedichten. Je kunt ook heel getalenteerd zijn op muzikaal gebied. Denk bijvoorbeeld aan klassieke componisten zoals Mozart en Beethoven of modernere muzikanten die prachtige muziekstukken spelen. Heb jij (of heeft jouw leerling) ook een innerlijke Mozart? Ga dan aan de slag met het Talentproject Muziek!

Muziek is emotie. Maar hoe werkt dat? Waar is de blues ontstaan? En hoe heeft klassieke muziek zich eigenlijk ontwikkeld? Hoe beïnvloeden muziekstijlen elkaar? In het Talentproject Muziek ga je je verdiepen in een muziekgenre. Je verdiept je in de ontstaansgeschiedenis van die muziek, zoekt uit welke instrumenten gebruikt worden/werden, welke theorie van toepassing is en tot slot ga je een stuk componeren in de stijl van jouw muziekgenre!

Talentprojecten zijn verkrijgbaar per pakket van alle 34 Talentprojecten of per stuk. Meer informatie over de Talentprojecten vind je op onze website.

Wil je van start met het Talentproject Muziek? Bestel het Talentproject direct in de webshop of neem contact op met Suzanne Oskam.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent