Skip to main content

Woordenboost: meld je aan voor de informatiebijeenkomsten

Een goede opleiding is essentieel voor de ontwikkeling van je talenten.  Woordenschatontwikkeling is van enorm belang voor de talentontwikkeling van jongeren en kinderen. Daarom zijn Bureau Talent en WebEdu, naar aanleiding van het Erasmus+ project Creating Equal Opportunities at School, samen aan de slag gegaan om een lesmethode te ontwikkelen ter verbetering van de academische woordenschat.

Het doel van Woordenboost is om elke leerling de mogelijkheid te bieden om op zijn eigen niveau te presteren. Deze lesmethode biedt de specifieke woordenkennis aan die hiervoor nodig is. De woordenlijst van Woordenboost bestaat uit woorden die essentieel zijn om lesmethodes en oefeningen te begrijpen. 

Met 40 thema’s verdeeld over een online en fysiek lesprogramma, geven de leerlingen hun woordenschat een boost. Hiermee kunnen ze hun kansen vergroten om hun cognitieve talent om te zetten in goede resultaten. De aanpak van Woordenboost is compact en gemakkelijk inzetbaar in de dagelijkse lespraktijk. De materialen zijn speels en overzichtelijk.

Wil je meer weten over het belang van woordenschat en hoe je Woordenboost kunt gebruiken op jouw school? Meld je aan voor één van de online informatiebijeenkomsten op https://www.woordenboost.nl/bijeenkomsten.

Primair onderwijs

20 december 15:30 uur
13 januari 15:30 uur
21 januari 15:30 uur

Voortgezet onderwijs

21 december 16:00 uur
14 januari 15:30 uur
24 januari 15:30 uur

 

VO chaptersVO woordenlijst popup

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief