• Home
  • Nieuws
  • Samen ondanks afstand: Fijne feestdagen!

Samen ondanks afstand: Fijne feestdagen!

Het jaar 2021 is voorbij gevlogen en Oud en Nieuw staat al weer voor de deur. Een goed moment dus om even stil te staan en terug te blikken.

In dit afgelopen jaar ondernamen we bij Bureau Talent tal van mooie samenwerkingen: Binnen het team van Bureau Talent schoten onze begeleiders elkaar bij om leerlingen de best passende begeleiding te bieden;  Bureau Talent werkte samen met een groep scholen om het beleid voor thuiszitters onder de loep te nemen; en natuurlijk werkten we met onze internationale partners samen voor het CEOS-project dat we in september met een hybride symposium afsloten. Kortom, in een jaar van lockdowns, avondklokken, en anderhalvemetermaatregelen, zijn wij ondanks de fysieke afstanden toch dichterbij gekomen door onze samenwerkingen.

Samenkomen rondom het licht in tijden van duisternis: Het lijkt een oerinstinct van de mens. Onze verre voorouders kwamen al samen rond het vuur in nachten en wintermaanden. Wanneer het buiten donker is, maken mensen licht en verzamelen zich hieromheen. Ooit mocht dat een kampvuur in een grot zijn geweest. Tegenwoordig komen we samen in de woonkamer rondom, bijvoorbeeld, de kerstboom. Net als onze voorouders, zoeken we elkaar instinctief op: gezelschap, licht, warmte, veiligheid, en natuurlijk goed voedsel! De pandemie is voor ons allen als een lange, donkere wintermaand. Juist nu is het daarom belangrijk om te onthouden dat we samen sterker zijn. Dus: Koester elkaar. Denk aan elkaar. Zorg voor elkaar. Op naar een beter 2022!

Bureau Talent wenst je fijne feestdagen. Wij zijn gesloten van 25 december t/m 2 januari. Vanaf maandag 3 januari zitten we weer voor je klaar.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent