• Home
  • Nieuws
  • Last van leerhonger? Ga aan de slag met de Talentprojecten

Last van leerhonger? Ga aan de slag met de Talentprojecten

(Hoog)begaafden hebben vaak een enorme leerhonger, maar de lesstof die zij op school voorgeschoteld krijgen is niet altijd het juiste leervoedsel.

 Het is niet per se dat de lesstof te weinig is, dat zij een bord met maar één erwtje erop krijgen, maar dat zij te veel van hetzelfde krijgen aangeboden, iedere dag weer een bord erwtjes. De (hoog)begaafde leerling heeft echter trek in variatie en diepgang. Voor deze hongerige leerling biedt Bureau Talent online verrijkingsmateriaal: onze Talentprojecten.

Talentprojecten zijn in twee verschillende vormen beschikbaar: Voor de leerling die nog niet goed weet waar die trek in heeft, bieden we een heel pakket van alle 34 Talentprojecten voor 1 schooljaar, zodat de leerling alle Talentprojecten kan bekijken en er zoveel kan doen als gewenst. Voor de leerling die trek heeft in een specifiek Talentproject, bieden wij ook losse Talentprojecten voor 3 maanden. 

Meer weten? Donderdag 19 mei om 15:00 uur vindt de volgende kick-off bijeenkomst plaats waarin we nieuwe gebruikers en geïnteresseerden een demonstratie geven van de Talentprojecten. Meld je aan voor deze of de volgende kick-off bijeenkomst met een mail naar Suzanne Oskam.

 

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent