• Home
  • Nieuws
  • Vooraankondiging: Talentprojecten gesloten tijdens zomervakantie

Vooraankondiging: Talentprojecten gesloten tijdens zomervakantie

Tijdens de zomervakantie sluit Bureau Talent tijdelijk de Talentprojecten om deze te voorzien van een periodieke 'schropbeurt.' Verouderde informatie krijgt een update, gebroken links worden vervangen, en er tussendoor geglipte typefouten halen we weg. Na de zomervakantie komen de vernieuwde Talentprojecten online te staan.

Ben jij of begeleid jij een leerling die momenteel bezig is met een Talentproject? Wil jij (of jouw leerling) na de zomervakantie verder werken met dit Talentproject? Zorg dan dat het gemaakte werk extern wordt opgeslagen. Om na de zomervakantie verder te werken waar je (of jouw leerling) gebleven was, heb je een externe download van jouw gemaakte werk nodig. Je kunt dit als leerling zelf in jouw account doen door de opdrachten en antwoorden te kopiëren naar bijvoorbeeld een document in Microsoft Word. Je kunt ook Bureau Talent vragen om een download. Stuur in dat geval een mail naar Suzanne Oskam waarin je duidelijk aangeeft om welke leerling(en) en Talentproject(en) het gaat.

Ben je nog niet begonnen met de Talentprojecten en wil je hier meer over weten? Stel je vragen aan Suzanne Oskam en vraag vrijblijvend een demo-account aan.

 

 

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent