Skip to main content

Meer kleur met Talentprojecten; Kom naar de Kick-off op 13 september

Voor (hoog)begaafde jongeren is de gewone lesstof vaak niet toereikend. De opdrachten zijn te veel van hetzelfde, of niet interessant of uitdagend genoeg. Voor deze leerlingen biedt Bureau Talent verrijkingsstof aan in de vorm van Talentprojecten.

Met 34 onderwerpen, waaronder de mogelijkheid om een eigen onderzoek op te zetten, bieden de Talentprojecten gevarieerde lesstof voor leerlingen die meer uitdaging kunnen gebruiken. Binnen de Talentprojecten zitten vaak facultatieve onderdelen, zodat de leerling zelf kan kiezen wat hij of zij interessant vindt om te leren. Docenten krijgen hun eigen account, waarmee zij de leerling kunnen begeleiden en opdrachten van (schriftelijke of mondelinge) feedback kunnen voorzien. Op die manier geef je jouw lesstof meer kleur!

Wil je meer weten over de Talentprojecten? Op dinsdag 13 september van 15:00 tot 16:00 uur organiseert Bureau Talent een gratis online kick-off voor nieuwe gebruikers en geïnteresseerden. Je kunt je aanmelden voor de kick-off via een e-mail aan Suzanne Oskam. Kan je die dag niet? Andere data van kick-offs vind je hier. Bekijk ook onze gloednieuwe Talentprojecten FAQ!

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief