• Home
  • Nieuws
  • Talentprojecten begeleiden? Tips en trucs tijdens kick-off 13 september

Talentprojecten begeleiden? Tips en trucs tijdens kick-off 13 september

Hebben jouw (hoog)begaafde leerlingen behoefte aan meer uitdagende lesstof? Neem eens een kijkje in de Talentprojecten van Bureau Talent. Informeer je tijdens onze Talentprojecten kick-off op 13 september om 15:00 uur en/of vraag een demo-account aan bij Suzanne Oskam.

Bureau Talent organiseert regelmatig kick-off bijeenkomsten voor nieuwe gebruikers en geïnteresseerden, waarin Suzanne een demonstratie geeft van het systeem en vragen beantwoordt. Met de Talentprojecten kick-off ga je als docent meteen goed van start in het nieuwe schooljaar. Of het nu gaat om technische vragen (Hoe log ik in? Waar kan ik opdrachten nakijken?), inhoudelijke vragen (Wat is de bedoeling van deze opdracht?), of praktische vragen (Hoe implementeer ik de Talentprojecten op mijn school?), tijdens de Talentprojecten kick-off krijg je alle handvatten geboden die je nodig hebt om als docent/begeleider jouw leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden bij onze Talentprojecten.

Je kunt je aanmelden voor de kick-off op 13 september bij Suzanne Oskam. Komt deze dag jou niet uit? Je vindt de andere data van de geplande kick-off bijeenkomsten hier. Mocht daar behoefte aan zijn, dan plant Suzanne natuurlijk ook graag een persoonlijke afspraak met je in.

logo-wit-870e8d6e Talentprojecten begeleiden? Tips en trucs tijdens kick-off 13 september
Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent