Skip to main content

Internationale samenwerkingen op het menu

Bureau Talent werkt lokaal, regionaal, nationaal én internationaal. De ECHA conferentie 2022 was voor ons dan ook een mooie gelegenheid om onze contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen. Onze stagiaire Eline Essed kreeg van Bureau Talent de opdracht om te verkennen welke mogelijkheden voor internationale samenwerking er zoal zijn.

Nadat Eline onderzoek naar onze activiteiten en mogelijkheden had gedaan, interviewde ze verschillende van onze internationale contacten in Slovenië, Tsjechië, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. De uitkomsten bundelde ze in haar adviesrapport dat we eind augustus ontvingen. Interessant was dat de verschillende internationale contacten verschillende kansen zagen: van het verzorgen van webinars, trainingen, workshops en het trainen van trainers tot aan samenwerken op het gebied van onderwijsbeleid en gelijke kansen.

Tijdens de ECHA conferentie konden we meteen verder praten met onze internationale partners over de verschillende opties. En de eerste vervolgafspraken zijn inmiddels gelegd. We danken Eline Essed voor het goede werk dat zij als stagiaire heeft geleverd en wensen haar veel succes bij het vervolg van haar studie!

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief