Skip to main content

Fijne feestdagen en een gelukkig 2023

Kerstmuziek is op ieder radiostation te horen en de winter is officieel begonnen. Het einde van 2022 is in zicht en dat is een mooi moment om even stil te staan bij wat we dit jaar samen bereikt hebben.

We waren in 2022 te vinden op maar liefst vier conferenties, waarin we bijzondere ontmoetingen hadden met onderwijsprofessionals vanuit heel Nederland en van over de hele wereld. Onze stagiaire Eline Essed verkende welke mogelijkheden voor internationale samenwerking er zoal zijn. Scholen en samenwerkingsverbanden hebben volop gebruik gemaakt van ons aanbod aan trainingen. Voor de Talentprojecten hebben we nieuwe voorlichtingsmaterialen ontwikkeld zodat we docenten en hun leerlingen nog beter kunnen ondersteunen. Onze begeleiders hebben veel verschillende casussen voorbij zien komen. En natuurlijk zijn we ook druk bezig geweest op het gebied van gelijke kansen, bijvoorbeeld in de Academische Werkplaats Gelijke Kansen samen met het Rijswijks Lyceum/Van Vredenburch College en de Radboud Universiteit.

Kortom, Bureau Talent heeft een druk jaar gehad! We gaan van 24 december tot en met 1 januari 2023 van wat welverdiende rust genieten en zijn dan gesloten. Vanaf maandag 2 januari (Suzanne) en 9 januari (Lineke) starten wij weer op en kun je zoals altijd bij ons terecht voor al jouw vragen rondom (hoog)begaafdheid en cognitief talent.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief