• Home
  • Nieuws
  • Save-the-date: Evenementen 15 jaar Bureau Talent

Save-the-date: Evenementen 15 jaar Bureau Talent

Voor ons 15-jarig bestaan organiseert Bureau Talent dit jaar een tweetal evenementen: in juni een Talentprojectenfestival en in september een verjaardagfeest waar we fysiek samen komen in Leiden. Zet onderstaande data alvast in je agenda!

 

Talentprojectenfestival 15 juni

Of je nu Talentprojecten-veteraan bent of net met de Talentprojecten kennismaakt, je bent van harte uitgenodigd voor ons online Talentprojectenfestival op 15 juni 2023 van 15:30 tot ongeveer 17:00 uur. Wissel ervaringen uit met andere scholen, verdiep je verder in vraagstukken over verrijking, en wees erbij wanneer Bureau Talent de Onderwereldbeker 2023 uitreikt aan de gelukkige leerling die dit jaar de beste brief schrijft voor het Talentproject Onderwereld. Meedoen of zelf iets presenteren tijdens het Talentprojectenfestival? Stuur een mail naar info@bureautalent.nl.

 

Bureau Talent verjaardagsfeest 14 september

Om te vieren dat Bureau Talent 15 jaar bestaat komen we graag op 14 september 2023 live samen in Leiden met ons netwerk. Er zal een inhoudelijk deel zijn, waarin je kennis kunt maken met verschillende elementen uit het aanbod van Bureau Talent, en natuurlijk gaan we onze verjaardag ook met veel gezelligheid vieren.  We komen in de middag samen. De precieze tijd en locatie volgen nog. Kom jij ook naar ons verjaardagsfeest? Meld je aan via info@bureautalent.nl.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent