Skip to main content

Oproep: Strijd mee om de onderwereldbeker 2023

De tijd is weer aangebroken voor de Onderwereldbeker competitie in het kader van het Talentproject Onderwereld. Bureau Talent heeft de eerste inzending al ontvangen. Strijd je (of strijden jouw leerlingen) ook mee om de Onderwereldbeker? Volg in de voetsporen van onze winnaar van vorig schooljaar en schrijf je beste slechtste brief volgens onderstaande richtlijnen.

Tantalus schrijft een brief aan Sisyphus om hem ervan te overtuigen dat hij een grotere schurk is dan Sisyphus. Hij is dus eigenlijk trots op wat hij heeft gedaan. Sisyphus laat dat niet op zich zitten. Hij schrijft terug waarom hij de allerslechtste is. Ook stelt hij voor om Hades te laten beoordelen wie van hen tweeën de grootste schurk is. De winnaar krijgt de “Onderwereldbeker” waarmee hij een jaar lang wekelijks een avondje vrij krijgt van de zware beproevingen.

Naast slechtheid zal onze speciale Onderwereld jury de brief beoordelen op schrijfstijl en verzorging. De winnaar wordt beloond met de Onderwereldbeker. We zien inzendingen graag uiterlijk 1 juni 2023 tegemoet op info@bureautalent.nl. Op 15 juni 2023 zal de Onderwereldbeker uitgereikt worden tijdens het Talentprojectenfestival.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief