• Home
  • Nieuws
  • Bureau Talent bestaat 15 jaar en dat vieren we!

Bureau Talent bestaat 15 jaar en dat vieren we!

Bureau Talent bestaat 15 jaar en dat vieren we graag met jou! Eerder kondigden we aan dat we dit jaar, ter ere van ons 15-jarige jubileum, een aantal evenementen organiseren. Nu vertellen we je daar graag iets meer over.

 Talentprojectenfestival 15 juni

Wees welkom bij ons online Talentprojectenfestival op 15 juni 2023 van 15:30 tot ongeveer 17:00 uur. Wissel ervaringen uit met andere scholen, verdiep je verder in vraagstukken over verrijking, en wees erbij wanneer Bureau Talent de Onderwereldbeker 2023 uitreikt aan de gelukkige leerling die dit jaar de beste brief schrijft voor het Talentproject Onderwereld.

 Programma:

  • 15:30   Opening
  • 15:45   Plenaire sessie: Verrijken en Afronden
  • 16:00   Marktplein praktijkervaringen
  • 16:30   Onderwereldbekeruitreiking en afsluiting

 Voor het (online) marktplein zijn wij nog op zoek naar scholen, docenten, en leerlingen die graag hun gemaakte werk of hun ervaringen met de Talentprojecten willen delen. Meedoen of zelf iets presenteren tijdens het Talentprojectenfestival? Laat het weten aan Suzanne Oskam.

  

Bureau Talent verjaardagsfeest 14 september

Op 14 september vieren we ons 15-jarig bestaan live in Leiden met een programma ‘ter lering ende vermaeck’. We maken een programma waarin niet alleen ons eigen werk, maar ook dat van partners in ons netwerk een plek krijgt. Het feest vindt plaats bij het LEF, de verzamelplaats van onderwijsinspiratie in Leiden. Zet de datum vast in je agenda, meer informatie over het programma en uitnodigingen volgen. Kom jij ook naar ons verjaardagsfeest? Meld je aan via info@bureautalent.nl.

 

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent