Skip to main content

Reminder: Talentprojecten Kick-off 16 mei

(Hoog)begaafde leerlingen ervaren vaak een gebrek aan voldoende uitdaging in het reguliere lesprogramma. Een verrijkingsproject kan hiervoor een oplossing bieden. Kom alles te weten over onze Talentprojecten tijdens de gratis online kick-off op dinsdag 16 mei van 15:00 – 16:00 uur.

Met de Talentprojecten van Bureau Talent kun je jouw leerlingen op een toegankelijke manier interessant en uitdagend verrijkingsmateriaal aanbieden. Leerlingen hebben keuze uit 34 verschillende onderwerpen, waaronder twee projecten waarbinnen zij handvatten krijgen om met een eigen onderwerp aan de slag te gaan. Voor docenten hebben we verschillende ondersteunende documenten beschikbaar, zoals onze recent uitgebreide docentenleidraden, om jou bij de begeleiding van jouw leerlingen van een steun in de rug te voorzien. En natuurlijk helpen we je graag op weg tijdens de Talentprojecten kick-off.

Wil je weten of onze Talentprojecten iets voor jouw leerlingen zijn? Vraag vrijblijvend een demo aan en/of meld je aan voor onze Talentprojecten kick-off via een bericht aan Suzanne Oskam

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief