Nieuws

In Beeld bij ZijSpreekt

In Beeld bij ZijSpreekt

Nieuwsgierig naar hoe Bureau Talent jouw school(bestuur) kan ondersteunen op het gebied van Talentontwikkeling? Lineke van Tricht is in beeld bij sprekersbureau ZijSpreekt.

Lees meer...

Squibs 2.0

Squibs 2.0

Steeds vaker horen wij van jongeren dat zij behoefte hebben aan contact met gelijkgestemden. Zou jij het ook leuk vinden om andere (hoog)begaafde jongeren te ontmoeten?

Lees meer...

Nieuwe scholingsfolder

Nieuwe scholingsfolder

Ons scholingsaanbod voor schooljaar 2018/2019 is af. Vanaf deze week sturen we de folder naar de scholen. Wilt u ook een folder ontvangen, maar zit u nog niet in ons mailbestand?

Lees meer...

Wat is Talent?

Wat is Talent?

Sinds eind 1800 zijn mensen al bezig met de vraag: kun je intelligentie meten? Dit leidde tot de ontwikkeling van intelligentietests.

De gedachte was dat de mensen met het hoogste IQ hoogbegaafd zijn en dus ook op dat niveau zullen functioneren en daarmee het meest succesvol zullen zijn in de maatschappij.

Echter...

Lees meer...

Verrijkingsprojecten in EduCourse

Verrijkingsprojecten in EduCourse

EduCourse is een online leersysteem van Webedu dat leren op maat mogelijk maakt. In 2017 ontving WebEdu in Berlijn de innovatieprijs ‘Comenius EduMedia Siegel’ voor Educourse. Afgelopen maanden heeft Linda samen met WebEdu hard gewerkt om als pilot vijf van onze verrijkingsprojecten in deze online leeromgeving te plaatsen.

Lees meer...

Het ontstaan van Bureau Talent

Het ontstaan van Bureau Talent

Lineke blikt terug op 10 jaar Talent

Op een donkere dag in november 2007 stond ik weer eens in de file bij Schiphol en dacht ik na over de volgende stap in werk die ik wilde maken. Ik werkte al bijna 15 jaar in het onderwijs, als leraar en daarna als schoolleider. In die jaren kwam ik steeds vaker in aanraking met hoogbegaafde leerlingen en dat fascineerde me.

Lees meer...

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)
Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief
Volg ons

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
071-7850850
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bureau Talent werkt samen met of is aangesloten bij de volgende organisaties:

Copyright Bureau Talent 2018
privacyverklaring