Leervaardigheden en lesmaterialen

Leervaardigheden en lesmaterialen

Om talent ten volle tot ontwikkeling te laten komen zijn leervaardigheden onontbeerlijk. Leervaardigheden verdelen we onder in cognitieve leervaardigheden (bijvoorbeeld woordjes leren, samenvatten, mindmappen), metacognitieve leervaardigheden (bijvoorbeeld plannen, monitoren, evalueren en reflecteren) en affectieve leervaardigheden (bijvoorbeeld omgaan met kritiek, jezelf motiveren). Nadenken over het eigen leerproces en de best passende leervaardigheid (wat werkt voor mij goed en wat verbeterd kan worden) is een belangrijke stap om talent te ontwikkelen.


Toon:
Sorteren op:
Begeleid jouw leerling met het leervaardighedenspel - 3-6 personen

Het is je duidelijk, de leervaardigheden van je leerling zijn niet optimaal. Maar welke? En hoe krijg je ze inzichtelijk. Door het gericht inzetten van het leervaardighedenspel krijg je snel antwoord op deze vragen. Bureau Talent leert jou (al dan niet samen met collega’s) in 1,5 uur de kneepjes van het spel.

‎€375.00

- +
Begeleid jouw leerling met het leervaardighedenspel - 1 persoon

Het is je duidelijk, de leervaardigheden van je leerling zijn niet optimaal. Maar welke? En hoe krijg je ze inzichtelijk. Door het gericht inzetten van het leervaardighedenspel krijg je snel antwoord op deze vragen. Bureau Talent leert jou (al dan niet samen met collega’s) in 1,5 uur de kneepjes van het spel.

‎€199.00

- +
Krijg snel inzicht in jouw leervaardigheden

Iedereen leert en ontwikkelt op eigen wijze. Het beheersen van leervaardigheden is een van de elementen die succes op school bepalen. Door het spelen van het leervaardighedenspel, krijg je binnen een uur zicht op welke vaardigheden nog verdere ontwikkeling kunnen gebruiken.

‎€99.00

- +
Learning Skills Game

The Learning Skills Game is a fun way for students to find out which skills they already master and which ones they want to improve. Our online lessons can help them to actually improve those skills.

‎€21.95

- +
Werkboekje Mindmappen

Moet je een tekst leren, dan zul je er iets mee moeten doen. Mindmappen is een manier om een stuk tekst beter te onthouden. Het is een breinvriendelijke manier, die uitgaat van het associëren zoals we dat van nature al doen.

‎€9.95

- +
Werkboekje Snellezen

Snellezen is een techniek die je helpt om sneller te lezen, maar ook beter gefocust te zijn op wat je leest. Daardoor onthoud je de tekst beter.

‎€9.95

- +
Boekje Onderpresteren

Het afleren van onderpresteren. Wat is het? Hoe ontstaat het en wat kun je eraan doen? Verschillende typen onderpresteerders beschreven vanuit verschillende theorieën. Inclusief zelf-test voor ouders.

‎€2.95

- +
Boekje Wat maakt een les HB-proof?

Welke aanpassingen heeft een hoogbegaafde leerlingen nodig, hoe pas je het lesklimaat aan?Tips om leerstof in te dikken en aan te vullen en de rol en het profiel van de leerkracht.

‎€2.95

- +
Boekje Het GO-project

Ontwikkelplatform om lessen HB-proof te maken. Welke stappen zijn nodig om op school te komen tot HB-proof lessen. Spelregels, projectrollen, basisbehoeften, nieuwe rollen van de docent en ruimte om te leren.

‎€2.95

- +
Boekje Het Verschil

Wat maakt jou als leerkracht HB-proof?

Wat er in de les gebeurt bij een goede docent vergeleken met wat er in de les gebeurt bij een goede HB-proofdocent.

‎€2.95

- +
Boekje Aspecten Intelligent Lesgeven

Als aanvulling op het boekje Wat maakt een les HB-proof. Invulling van de aspecten Voorbeeld, Vraag, Klankbord en Structuur.

‎€2.95

- +
Boekje Intelligent Gedrag

Habits of mind: intelligent gedrag en het tegenovergestelde. Inclusief werkblad om eigen intelligent gedrag te inventariseren en te verbeteren.

‎€2.95

- +
Boekje Denktechnieken Edward de Bono

Basisaspecten van toegepaste creativiteit. Vijf denktechnieken van Edward de Bono, waaronder de denkhoeden.

‎€2.95

- +
Boekje Denken & Leren

Wat is verrijking? En waar let je op bij het aanbieden van uitdagende verrijking? Met handige invultaxonomie.

‎€2.95

- +
Set boekjes Jan van Os

Een setje van alle acht boekjes van Jan van Os.

‎€21.95

- +
Leervaardighedenspel en werkboek

Het leervaardighedenspel helpt jongeren op een leuke manier erachter te komen welke vaardigheden ze al hebben en welke ze willen verbeteren. Inclusief werkboek met informatieformulieren en werkbladen die handvatten bieden bij het aanleren van leervaardigheden.

‎€45.95

- +
Werkboek leervaardigheden

Werkboek met informatieformulieren en werkbladen die handvatten bieden bij het aanleren van leervaardigheden.

‎€26.95

- +
Leervaardighedenspel

Het leervaardighedenspel helpt jongeren op een leuke manier erachter te komen welke vaardigheden ze al hebben en welke ze willen verbeteren.

‎€21.95

- +
logo-wit-870e8d6e Leervaardigheden en lesmaterialen in onze webwinkel
Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent