Skip to main content

Learning Skills Game

The Learning Skills Game is a fun way for students to find out which skills they already master and which ones they want to improve. Our online lessons can help them to actually improve those skills.

‎€22.95

- +
Leervaardighedenspel

LET OP: LEERVAARDIGHEDENSPELLEN ZIJN UITVERKOCHT. JE KUNT NOG WEL ONS ENGELSTALIGE LEERVAARDIGHEDENSPEL BESTELLEN. WE HEBBEN EEN VERTAALSLEUTEL BESCHIKBAAR. Het leervaardighedenspel helpt jongeren op een leuke manier erachter te komen welke vaardigheden ze al hebben en welke ze willen verbeteren.

‎€22.95

Leervaardighedenspel en werkboek

LET OP: LEERVAARDIGHEDENSPELLEN ZIJN UITVERKOCHT. JE KUNT HET WERKBOEK NOG WEL SAMEN MET ONS ENGELSTALIGE LEERVAARDIGHEDENSPEL BESTELLEN. WE HEBBEN EEN VERTAALSLEUTEL BESCHIKBAAR. Het leervaardighedenspel helpt jongeren op een leuke manier erachter te komen welke vaardigheden ze al hebben en welke ze willen verbeteren. Inclusief werkboek met informatieformulieren en werkbladen die handvatten bieden bij het aanleren van leervaardigheden.

‎€48.25

Talentproject Angst

Ieder mens heeft last van angst. Angst is vervelend, maar angst is ook nuttig. Hoe werkt angst in je hersenen? Hoe roepen kunstenaars angst op met hun werk? En hoe geven kunstenaars uiting aan angst? Durf jij het aan?

‎€41.50

- +
Talentproject Beweging van de Mens

Bewegen is belangrijk, maar wat is belangrijk voor bewegen? Wat als bewegen heel moeilijk gaat? En wat als het juist heel goed gaat? In dit project doe je een inleiding over hoe de ontwikkeling verloopt en hoe het skelet in elkaar zit. Daarna kun je je verdiepen in aandoeningen die het bewegen belemmeren of in de topsport.

‎€41.50

- +
Talentproject Biografie

Bij biografie denk je meestal aan het levensverhaal van een belangrijke, invloedrijke of succesvolle persoon. Dat type biografisch onderzoek kun je doen in dit project. Maar er is ook nog een ander soort biografisch onderzoek: historiometrisch onderzoek. Daarin onderzoek je een groep mensen uit een bepaalde periode of met bepaalde overeenkomsten.

‎€41.50

- +
Talentproject Charley Toorop

Alleenstaande moeder met grote schilderambities, die leefde in interessante tijden. Welke invloed had de tijd op haar werk? Met welke kunstenaars werkte ze samen? Hoe zette ze zich af tegen haar vader Jan Toorop? En wat gaf ze haar zoon, schilder Edgar Fernhout mee? Verdiep je in het leven en de schilderkunst van een ambitieuze vrouw.

‎€41.50

- +
Talentproject Chinese Cultuur

China is booming! Een opkomende economie. Toch blijft het ook een mysterieus land met een bijzondere taal. In dit project maak je kennis met de taal, cultuur, economie en geografie van China.

‎€41.50

- +
Talentproject Culturele Antropologie

Hoe leven mensen over de hele wereld? En wat is cultuur nou eigenlijk precies? Culturele antropologie is de studie die de verscheidenheid aan menselijke samenlevingen en culturen bestudeerd. In dit project leer je hoe een cultureel antropoloog te werk gaat. Ook ga je de onderzoeksstrategieën van de cultureel antropoloog zelf toepassen. Hierdoor leer je verschillende bevolkingsgroepen over de hele wereld beter kennen! Reis jij mee?

‎€41.50

- +
Talentproject Darwin en Geloof

Darwin beschreef de evolutietheorie. Daarvoor geloofden mensen dat God of Allah de wereld geschapen had. Kun je de evolutietheorie en de scheppingsverhalen met elkaar combineren? Of moet je kiezen? Bepaal je eigen standpunt en durf ook naar andere mogelijkheden te kijken. Een oefening in kritisch denken.

‎€41.50

- +
Talentproject Design

Alles om ons heen is ooit door iemand ontworpen! We worden omringd met Design. Maar hoe werkt een ontwerper eigenlijk van idee naar product? In dit project kies je na de oriëntatie voor bouwkunde, industrieel ontwerp of mode-ontwerp. Via de methode Design Thinking werk je toe naar je eindproduct: een maquette, prototype of kledingstuk.

‎€41.50

- +
Talentproject Evolutie en Soortvorming

Hoe zijn verschillende soorten ontstaan? Wat heeft de mens gemeen met een begonia en een hamster? Maak kennis met de Tree of Life en ontdek hoe soortvorming werkt. Veel Engelstalige bronnen.

‎€41.50

- +
Talentproject Games

Ben jij een gamer? Droom je ervan zelf een game te ontwikkelen? Stap met dit Talentproject in de schoenen van een game designer! Je leert in dit Talentproject over de wereld van het spel. Verdiep je in fysieke spellen (bordspellen, kaartspellen, enzovoort) en/of videogames, en gebruik je verworven kennis om je eigen spel te ontwerpen.

‎€41.50

Talentproject Hersenen

Hoe werken onze hersenen eigenlijk? En wat gebeurt er bij mensen die een afwijking hebben in hun hersenen? Gebruik je grijze massa en onderzoek het geheim van je brein!

‎€41.50

- +
Talentproject Het Absolute Nulpunt

Het absolute nulpunt. Wat is dat nu precies? En hoe kom je zo dicht mogelijk bij het absolute nulpunt. Dat is al jaren een spannende jacht! Wil jij ook op jacht? Dan is dit project voor jou interessant.

‎€41.50

- +
Talentproject Kosmologie

Hoe is het Universum ontstaan? Wat zijn de grenzen van het Universum? En wat is de toekomst van het Universum? Over deze vragen gaat Kosmologie.

‎€41.50

- +
Talentproject Muziek

Muziek is emotie. Muziek bestaat al eeuwenlang. En er bestaat een enorme variatie in muziekgenres. In dit project duik je in de muziekgeschiedenis van een genre van jouw keuze. Ook leer je over de instrumenten en muziektheorie die bij jouw genre hoort. Én je componeert zelf een stukje.

‎€41.50

- +
Talentproject Navigatie

Tegenwoordig gebruiken we allemaal GPS om onze weg te vinden. Maar hoe ging het voordat er GPS was? In dit project leer je alles over navigatie op het land, op zee en in de lucht!

‎€41.50

- +
Talentproject Neanderthalers

Zijn wij familie van de Neanderthalers? Hebben onze voorouders zich vermengd met Neanderthalers? Of hebben ze slechts naast elkaar geleefd? De wetenschappers hebben nog geen definitieve antwoorden. En dat maakt dit project juist een spannende zoektocht naar jouw standpunt in deze zaak!

‎€41.50

- +
Talentproject Neurolinguistiek

Hoe werkt taal in de hersenen? Daarover gaat neurolinguïstiek. Na de algemene introductie kun je kiezen voor verdieping in Taalontwikkelingsstoornissen of Afasie.

‎€41.50

- +
Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief