Leervaardighedenspel

Het leervaardighedenspel helpt jongeren op een leuke manier erachter te komen welke vaardigheden ze al hebben en welke ze willen verbeteren.

‎€21.95

- +
Leervaardighedenspel en werkboek

Het leervaardighedenspel helpt jongeren op een leuke manier erachter te komen welke vaardigheden ze al hebben en welke ze willen verbeteren. Inclusief werkboek met informatieformulieren en werkbladen die handvatten bieden bij het aanleren van leervaardigheden.

‎€45.95

- +
Werkboek leervaardigheden

Werkboek met informatieformulieren en werkbladen die handvatten bieden bij het aanleren van leervaardigheden.

‎€26.95

- +
Learning Skills Game

The Learning Skills Game is a fun way for students to find out which skills they already master and which ones they want to improve. Our online lessons can help them to actually improve those skills.

‎€21.95

- +
Krijg snel inzicht in jouw leervaardigheden

Iedereen leert en ontwikkelt op eigen wijze. Het beheersen van leervaardigheden is een van de elementen die succes op school bepalen. Door het spelen van het leervaardighedenspel, krijg je binnen een uur zicht op welke vaardigheden nog verdere ontwikkeling kunnen gebruiken.

‎€99.00

- +
Begeleid jouw leerling met het leervaardighedenspel - 1 persoon

Het is je duidelijk, de leervaardigheden van je leerling zijn niet optimaal. Maar welke? En hoe krijg je ze inzichtelijk. Door het gericht inzetten van het leervaardighedenspel krijg je snel antwoord op deze vragen. Bureau Talent leert jou (al dan niet samen met collega’s) in 1,5 uur de kneepjes van het spel.

‎€199.00

- +
Begeleid jouw leerling met het leervaardighedenspel - 3-6 personen

Het is je duidelijk, de leervaardigheden van je leerling zijn niet optimaal. Maar welke? En hoe krijg je ze inzichtelijk. Door het gericht inzetten van het leervaardighedenspel krijg je snel antwoord op deze vragen. Bureau Talent leert jou (al dan niet samen met collega’s) in 1,5 uur de kneepjes van het spel.

‎€375.00

- +
Informatiebladen leervaardigheden

Het beheersen van leervaardigheden is een van de essentiële voorwaarden voor succes op school. Bureau Talent ontwikkelde informatiebladen voor de verbetering van een aantal leervaardigheden.

‎€2.50

- +
Hoe PLAN ik beter

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in plannen. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu beter te plannen. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

‎€80.00

- +
Hoe CONCENTREER ik me beter

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in concentreren. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter te concentreren. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

 

‎€80.00

- +
Hoe werk ik beter ZELFSTANDIG

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in zelfstandig werken. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter zelfstandig te werken. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

‎€80.00

- +
Hoe kan ik beter SAMENWERKEN

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in samenwerken. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter zelfstandig te werken. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

 

‎€80.00

- +
Hoe ga ik beter om met STRESS

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in het omgaan met stress. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter zelfstandig te werken. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

‎€80.00

- +
Hoe krijg ik meer MOTIVATIE

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheden op het gebied van motivatie. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter zelfstandig te werken. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

‎€80.00

- +
Talentproject Angst

Ieder mens heeft last van angst. Angst is vervelend, maar angst is ook nuttig. Hoe werkt angst in je hersenen? Hoe roepen kunstenaars angst op met hun werk? En hoe geven kunstenaars uiting aan angst? Durf jij het aan?

‎€29.95

Hoe leer ik mijn leerling beter PLANNEN?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke planvaardigheden mist de leerling en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling beter te leren plannen. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

‎€99.00

Hoe leer ik mijn leerling beter CONCENTREREN?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke vaardigheden mist de leerling waardoor het aan concentratie ontbreekt en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling beter te leren concentreren. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

‎€99.00

Hoe leer ik mijn leerling ZELFSTANDIG WERKEN?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke vaardigheden mist de leerling waardoor het lastig is om zelfstandig te werken en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling zelfstandig te leren werken. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

 

‎€99.00

Hoe leer ik mijn leerling beter SAMENWERKEN?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke vaardigheden mist de leerling waardoor het samenwerken soms wat stroef loopt en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling beter te leren samenwerken. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

 

‎€99.00

Hoe leer ik mijn leerling beter OMGAAN MET STRESS?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke stressmanagement vaardigheden mist de leerling en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling beter te leren omgaan met stress. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

‎€99.00

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent