Lidmaatschap EDventure

Per 1 januari 2020 is Bureau Talent lid geworden van EDventure, branchevereniging van adviesbureaus voor onderwijs en jeugdhulp.

Kwaliteit en innovatie zitten in het DNA van Bureau Talent. We zijn lid geworden van EDventure om onze ideeën, methodes en methodieken te toetsen aan en uit te breiden met kennis en ervaring van andere organisaties binnen het onderwijs en de jeugdhulp. Ons lidmaatschap is een voorbeeld van onze voortdurende aandacht voor kwaliteitsverbetering, vernieuwing en professionalisering. Lidmaatschap maakt samenwerking met andere onderwijsexperts toegankelijker. Daarnaast is EDventure gesprekspartner van overheden en onderwijsvertegenwoordigers zoals de VO-raad. We zien dus kansen om onze expertise verder te vergroten, samenwerkingen aan te gaan en dichter bij de besluitvorming te komen.

Voor scholen, ouders en andere relaties verandert er in praktische zin niets. Bureau Talent blijft zich richten op onderwijs, begeleiding en lesmateriaal voor meer- en hoogbegaafde jongeren in de leeftijd van 10 – 18 jaar én training en advies aan hun scholen.

Lees het welkomstartikel van EDventure.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent