• Home
  • Nieuws
  • Waardevolle kennisuitwisseling op teambijeenkomst Bureau Talent

Waardevolle kennisuitwisseling op teambijeenkomst Bureau Talent

Donderdag 8 juli kwam het team van Bureau Talent samen. Behalve dat het fijn was om elkaar weer live te kunnen ontmoeten – hoewel op anderhalve meter – hebben wij ook nuttig gebruik gemaakt van de bijeenkomst om kennis en inzichten uit te wisselen.

Bijvoorbeeld spraken wij over de verschillende hulpverleners die betrokken zijn bij de vraag van leerlingen naar passend onderwijs. Soms kan het nodig zijn om als begeleider een leidende rol te nemen om het proces te coördineren. Ook hebben we verschillende routes besproken die er kunnen worden genomen om passend onderwijs tot stand te brengen. Uit de diverse achtergronden van onze begeleiders zijn mooie samenwerkingen tot stand gekomen, zoals we het afgelopen jaar hebben mogen meemaken: samen training geven, een collega-begeleider invliegen als die meer expertise heeft op een bepaald gebied, verdeling tussen de inhoudelijke begeleiding en de zakelijke kant... Het gaf ons energie en we groeiden als team.

De waardevolle lessen die we dit jaar hebben geleerd, nemen we mee en zo staan wij volgend schooljaar met onze gegroeide, gecombineerde expertise weer klaar om leerlingen de best passende begeleiding te bieden.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent