Woordenboost

Met Woordenboost krijgen leerlingen van klas 1 en 2 VO een ‘boost’ in woordenschat zodat zij op hun niveau in het voortgezet onderwijs in kunnen stromen. Betere schoolresultaten beginnen bij een gedegen woordenschat. Woordenboost helpt iedere leerling de woordenschat op peil te brengen. Dit leidt direct naar betere schoolresultaten.

Een goede woordenschat is essentieel om lesstof te kunnen begrijpen en toetsvragen (zoals CITO) te beantwoorden. Met Woordenboost wordt de juiste woordenschat uitgebreid door middel van actieve en passieve oefenvormen. Hierdoor maakt iedere leerling een grote stap voorwaarts in de vaardigheid van begrijpend lezen.

Bij het materiaal ligt de nadruk op de naderende overstap naar het voortgezet onderwijs. Welke woordenschat heb je nodig om straks goed mee te kunnen doen in de brugklas? Met Woordenboost beschikken leerlingen over een goede woordenschat zodat ze ook echt kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben. Op deze manier willen we bevorderen dat leerlingen eerlijke, passende schooladviezen krijgen.

Meer Informatie? Ga naar de website woordenboost.nl.

 

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent