Skip to main content

Aankondiging Week van de Hoogbegaafdheid 2022

Ook dit jaar doet Bureau Talent natuurlijk weer mee met de Week van de Hoogbegaafdheid. Deze vindt plaats van 5 tot en met 13 maart. We organiseren twee webinars die voor iedereen gratis toegankelijk zijn.


1. Ontdek Talentprojecten!
Dinsdag 8 maart 2022 om 15:30 uur
Met de 34 Talentprojecten van Bureau Talent neem je jouw leerlingen van 10-18 jaar op een ontdekkingsreis van de sterren tot aan de bodem van de oceaan. De Talentprojecten bieden gevarieerd en uitdagend verrijkingsmateriaal binnen een flexibel, online leersysteem, waarin theoretische en praktische opdrachten zowel een beroep doen op kennis en inzicht als op de creativiteit van de leerling. Of zij nu een literatuuronderzoek willen doen of een prototype van een uitvinding willen bouwen: Er is voor iedere leerling wat wils. Hoe begeleid je jouw leerlingen op een dergelijke reis? Om jou als docent/begeleider de handvatten te bieden om een dergelijke reis te organiseren, nodigen we je graag uit voor ons gratis webinar in de Week van de Hoogbegaafdheid.

2. Hoogbegaafde leerlingen in de praktijk

Woensdag 9 maart om 15:30 uur
Je hebt kennisgenomen van de basiskennis rondom hoogbegaafdheid. Je kent de modellen van Renzulli, Heller en Kieboom en kunt feiten en fabels van elkaar onderscheiden. Maar dan… wat doe je in je les met hoogbegaafde leerlingen? Hoe zet je de theoretische modellen om naar de praktijk? Dat is wat we doen in onze trainingen Onderwijs op Maat. Tijdens ons gratis webinar in de Week van de Hoogbegaafdheid geven we jou graag een sneak preview van onze Onderwijs op Maat trainingen.

Ben je benieuwd geworden? Meld je aan voor een of voor beide webinars via een e-mail naar info@bureautalent.nl.

 

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief