Skip to main content

Teambijeenkomst: Veiligheid en op naar 15-jarig bestaan

Eens in de zoveel tijd komt het team van Bureau Talent samen voor een teambijeenkomst, waarin we tijd besteden aan intervisie, interessante thema’s, en natuurlijk een gezellige tijd samen. Maandag 21 november was het weer zo ver. Onze teambijeenkomst had dit keer een dubbel thema: ‘veiligheid op de werkplek’ en ‘op naar ons 15-jarige bestaan!’

In het eerste deel van de teambijeenkomst kwam ons team samen op ons kantoor in Leiden. Onze BHV’er Suzanne Oskam deelde het concept BHV-plan en gaf voorlichting over alarmerings- en ontruimingsprocedures. Mocht er zich dan ooit een noodsituatie voordoen, dan weten onze begeleiders precies hoe te handelen. Nuttig!

Het tweede deel van de teambijeenkomst had een meer feestelijk karakter: Samen met het team gingen we bij het mooie restaurant aan de haven,  Lot en de Walvis, onder het genot van borrelhapjes en kaasfondue, brainstormen over wat wij volgend jaar zullen doen voor ons 15-jarige bestaan. Wat we hebben verzonnen blijft nog even een verrassing. Houd onze kanalen in de gaten voor updates!

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief