Skip to main content

Updates voor Talentprojecten en Zomervakantie!

We zijn verheugd om onze vernieuwde Talentprojecten voor het schooljaar 2024-2025 aan te kondigen. Dit jaar hebben we diverse spannende updates en een nieuwe Talentproject toegevoegd om de talenten van jouw leerlingen nog beter tot bloei te laten komen.

  • Zomervakantie: Bureau Talent is gesloten van 19 juli tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode werken we aan het vernieuwen van de Talentprojecten, zodat deze na de vakantie weer beschikbaar zijn.

  • Nieuw Talentproject Games: Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen leerlingen zich verdiepen in de wereld van spellen, zowel fysiek als digitaal, en leren ze zelf een spel te ontwerpen.

  • Cultureel-sensitieve opdrachten: We hebben onze Talentprojecten verrijkt met nieuwe opdrachten die leerlingen uitdagen om voorbij het westerse perspectief te denken, gebaseerd op de checklist van onze stagiaire Rivka van Vliet.

  • Sla je werk op: Zorg ervoor dat leerlingen hun voltooide werk opslaan voor volgend jaar. Dit kan eenvoudig door de opdrachten en antwoorden te kopiëren naar een document in Microsoft Word.

  • Profiteer van huidige tarieven: Bestel voor 15 juli om Talentprojecten voor volgend schooljaar tegen het huidige tarief te reserveren. Na 15 juli gelden de nieuwe tarieven, die je t.z.t. op onze website kunt bekijken.

Wil jij ook jouw talenten ontwikkelen met ons vernieuwde verrijkingsmateriaal? Bekijk ons aanbod op onze website of neem contact op met Suzanne Oskam

Alvast een fijne zomervakantie gewenst!

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief