• Home
  • Wat doet Bureau Talent nog meer?

Bureau Talent leidt deze projecten:

De Leidse Aanpak voor Talentontwikkeling

De Leidse Aanpak is een samenwerking van ruimte 50 partners in en om Leiden. Doel is om de talenten van kinderen/jongeren van 0 – 24 jaar te herkennen en verder te ontwikkelen. We doen dat door partners met elkaar te verbinden, te inspireren en ondersteunen. Meer informatie vind je hier

Creating Equal Opportunities at School

Creating Equal Opportunities at School (CEOS) is een Europees Erasmus+ project. Doel van dit project is om het verborgen cognitief talent van leerlingen uit minder bevoorrechte situaties te ontdekken en verder te ontwikkelen. Op deze manier willen we hun kansen in het hoger onderwijs verbeteren. Het ontdekken van dit talent doen we door een deels non-verbale intelligentietest te gebruiken. Vervolgens bieden we de geselecteerde leerlingen een programma gericht op academische taal. Meer informatie vind je hier.

Onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen

De samenwerkingsverbanden voor PO en VO in Leiden hebben subsidie aangevraagd voor het verbeteren van het onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. Bureau Talent heeft een leidende en adviserende rol genomen in het proces van de aanvraag en zal de uitvoering de komende jaren gaan leiden.

Wil je meer weten?

Bel of mail naar Lineke van Tricht
U heeft geen naam ingevuld
U heeft geen telefoonnummer ingevuld

pijllinksom
Lineke van Tricht

eigenaar/directeur
071 - 78 50 850
06 - 30 87 09 47

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent