• Home
  • Webinar: Ontdek Talentprojecten!

Agenda

Webinar: Ontdek Talentprojecten!
Dinsdag, 08 Maart 2022, 15:30 - 16:30
Hits : 445
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook dit jaar doet Bureau Talent natuurlijk weer mee met de Week van de Hoogbegaafdheid. Deze vindt plaats van 5 tot en met 13 maart. We organiseren webinars die voor iedereen gratis toegankelijk zijn.

Ontdek Talentprojecten!
Dinsdag 8 maart 2022 om 15:30 uur
Met de 34 Talentprojecten van Bureau Talent neem je jouw leerlingen van 10-18 jaar op een ontdekkingsreis van de sterren tot aan de bodem van de oceaan. De Talentprojecten bieden gevarieerd en uitdagend verrijkingsmateriaal binnen een flexibel, online leersysteem, waarin theoretische en praktische opdrachten zowel een beroep doen op kennis en inzicht als op de creativiteit van de leerling. Of zij nu een literatuuronderzoek willen doen of een prototype van een uitvinding willen bouwen: Er is voor iedere leerling wat wils. Hoe begeleid je jouw leerlingen op een dergelijke reis? Om jou als docent/begeleider de handvatten te bieden om een dergelijke reis te organiseren, nodigen we je graag uit voor ons gratis webinar in de Week van de Hoogbegaafdheid.

Wil je ook aansluiten? Meld je aan via een e-mail naar info@bureautalent.nl.

Benieuwd naar wat we nog meer doen tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid? Bekijk ook https://bureautalent.nl/nieuws/414-aankondiging-week-van-de-hoogbegaafdheid-2022.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent