• Home
  • Nieuws
  • Filmdag CEOS-project: Talent voor én achter de camera

Filmdag CEOS-project: Talent voor én achter de camera

Bureau Talent is voor een dag omgetoverd tot filmset. Onze directeur Lineke van Tricht is namelijk spreker op het Euregionaal congres over hoogbegaafdheid op 29 oktober 2020. Wegens corona, vindt het congres online plaats en zijn de sprekers gevraagd een presentatie in filmvorm te maken. Met dank aan Florian Duclos van Flo Studios hebben wij de productie tot een goed einde gebracht.

Het Erasmus+ project Creating Equal Opportunities at School staat centraal in de opname. Dit project gaat over gelijke onderwijskansen voor leerlingen met een lage sociaal-economische status. In samenwerking met verschillende partners, onderzoekt het CEOS-project hoe leerlingen met niet (h)erkend cognitief talent ontdekt kunnen worden en hoe de kansen van deze leerlingen verbeterd kunnen worden zodat zij op een passend (hoog) niveau onderwijs kunnen volgen.

Benieuwd naar de film? Geïnteresseerde onderwijsprofessionals en hulpverleners kunnen zich hier aanmelden voor het congres.

Iedereen is ook van harte uitgenodigd voor het webinar op maandag 23 november, 16:00 – 17:00 uur, waarin de resultaten van de eerste ronde van het CEOS project worden gepresenteerd. Om je aan te melden, stuur een mail naar .

Filmdag web

Foto gemaakt door Florian Duclos

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent