Skip to main content

Talentprojecten zijn terug van vakantie

Het schooljaar 2021-2022 is in grote delen van het land begonnen en de Talentprojecten van Bureau Talent staan weer klaar om jouw leerlingen van uitdagend en divers verrijkingsmateriaal te voorzien.

Dit schooljaar bieden we de Talentprojecten in twee vormen aan, namelijk als volledig pakket van alle 34 Talentprojecten voor 1 jaar of per los Talentproject voor 3 maanden. Zo zijn onze Talentprojecten gemakkelijk en flexibel inzetbaar. Wij denken graag met je mee hoe je de Talentprojecten op jouw school kunt implementeren.

Ook op technisch gebied bieden we graag ondersteuning bij de Talentprojecten. Als docent/begeleider zul je je vooral met de inhoud bezig willen houden en minder met de werking van het systeem. Voor alle technische vragen zoals ‘Hoe werken activatiecodes?’ en ‘Waar kan ik de opdrachten van mijn leerlingen nakijken?’ organiseert Bureau Talent kick-off bijeenkomsten waarin wij jouw collega’s en jou meenemen door het systeem zodat jullie daarna je tijd kunnen besteden aan het begeleiden van de leerlingen.

Wil jij ook met jouw leerlingen aan de slag met onze Talentprojecten en heb je wellicht interesse in een kick-off bijeenkomst? Vraag je je af welke vorm het beste bij jouw school past of heb je een andere vraag over onze Talentprojecten? Suzanne Oskam (suzanne@bureautalent.nl of 06-27240548) helpt je graag op weg.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief