Skip to main content

Bezoek Bureau Talent op de ECHA Conferentie 2022

Volgende week is het zo ver: de ECHA Conferentie 2022. Van 31 augustus tot en met 3 september op het World Forum in Den Haag vind je workshops, lezingen, en alle nieuwe ontwikkelingen rondom hoogbegaafdheid en talentontwikkeling. Bureau Talent is vanzelfsprekend ook aanwezig. Je vindt ons met een stand op het Nederlandstalige programma op donderdag 1 en vrijdag 2 september.

Op donderdag 1 en vrijdag 2 september organiseert NTCN een speciaal Nederlandstalig programma tijdens de ECHA conferentie voor professionals en belangstellenden uit Nederland en Vlaanderen. Meer informatie over dit programma kun je hier vinden.

Behalve bij onze stand op het Nederlands programma, kun je Bureau Talent ook op het internationale deel van de ECHA conferentie vinden.

Op donderdagochtend draagt Lineke van Tricht bij aan het symposium ‘Learners with High Ability in Marginalized and Disadvantaged Contexts. (Research and Application).’ Je kunt meer over het symposium lezen in dit nieuwsbericht.

Op zaterdagochtend zal Lineke de eerste studie van haar promotieonderzoek presenteren. Onderwerp is de motivatie van begaafde leerlingen uit gezinnen met een lage sociaaleconomische status. Het doel van het onderzoek was om meer inzicht te verwerven in de relatie tussen hoge intellectuele prestaties, lage sociaaleconomische status en motivatie.

Aanmelden voor het internationale of het Nederlandse deel van de conferentie is nog mogelijk. Meer informatie vind je op https://echa2022.org/. Zien we je op de ECHA conferentie?

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief