• Home
  • Nieuws
  • Talentprojecten: Onderwereldbeker uitgereikt

Talentprojecten: Onderwereldbeker uitgereikt

Onze Talentprojecten zijn een goede manier om de lesstof te verrijken. Ieder Talentproject is net weer anders. Zo blijft het een avontuur om de Talentprojecten te verkennen. In ons Talentproject Onderwereld, bijvoorbeeld, zit een speciale opdracht waar leerlingen gevraagd worden een brief te schrijven vanuit het perspectief van Sisyphus en deze in te zenden naar Bureau Talent om kans te maken op de Onderwereldbeker.

In schooljaar 2021-2022 hebben leerlingen van verschillende scholen om de Onderwereldbeker gestreden. De speciale Onderwereldjury, bestaande uit onze begeleider Marein Hanrath-Spaans en onze coördinator Talentprojecten Suzanne Oskam, heeft de brieven met veel plezier gelezen en een winnaar verkozen. Bureau Talent feliciteert Emma van het Stedelijk Gymnasium Leiden graag met haar overwinning!

Zouden jouw leerlingen het ook leuk vinden om een Talentproject te doen? Meld je aan voor een van de gratis online kick-off bijeenkomsten of mail direct naar Suzanne Oskam en vraag een demo-account aan.

Onderwereldbekeruitreiking 5 anoniem

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent