Skip to main content

Speciale editie van de nieuwsbrief: Individuele Begeleiding bij Bureau Talent

Bureau Talent presenteert met trots de nieuwste uitgave van onze nieuwsbrief. Deze editie staat volledig in het teken van individuele begeleiding, een belangrijk aspect van ons werk. Ben je al wat beter bekend met (hoog)begaafdheid of nog maar net aan het exploreren? We nodigen je van harte uit om je te laten inspireren en informeren door onze nieuwsbriefspecial.

In deze bijzondere uitgave hebben we o.a. een exclusief interview met onze gewaardeerde begeleider, Dick van Hennik. Aan het einde van dit schooljaar neemt Dick afscheid van ons, maar voor hij vertrekt deelt hij zijn ervaringen, inzichten en effectieve benaderingen die hij heeft ontwikkeld bij de begeleiding van (hoog)begaafde leerlingen. Een unieke kans om te leren van een expert in het veld!

Daarnaast bieden we een (anonieme) casus van een leerling, waarin we de uitdagingen en successen belichten die gepaard gaan met individuele begeleiding. Dit praktijkvoorbeeld geeft een glimp van de persoonlijke en ondersteunende aanpak die we hanteren bij Bureau Talent.

Of je nu een ouder, docent of een geïnteresseerde professional bent, wij vertellen je graag meer over onze individuele begeleiding. Samen creëren we een omgeving waarin talent kan floreren.

Ook periodiek inspirerende updates ontvangen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief