Skip to main content

Even voorstellen: Birgit en Rivka

Bureau Talent heeft niet een maar zelfs twee nieuwe aanwinsten: onze nieuwe begeleider Birgit Broekhoven en onze stagiaire Rivka van Vliet. Ze stellen zich graag even voor.

Birgit: "Mijn grootste passie ligt in het signaleren, ontwikkelen, begeleiden en vooral ook motiveren van cognitief talent. Met ruime ervaring in het onderwijs als coördinator hoogbegaafdheid en talentontwikkeling en als docent Engels, zet ik mij naast deze werkzaamheden graag in als leerlingbegeleider bij Bureau Talent. Samen met jongeren goed kijken naar mogelijkheden, inspiratie en motivatie vinden en behouden, en leerdoelen stellen binnen een helder plan van aanpak, zijn duidelijke drijfveren voor mij. Als RITHA Specialist in Gifted Education (2023) heb ik inmiddels ook de juiste wetenschappelijke kennis in huis." 

Rivka‍: "Binnen mijn stage bij Bureau Talent doe ik onderzoek naar de culturele sensitiviteit van de Talentprojecten. Daarnaast loop ik mee met het promotieonderzoek van Lineke van Tricht om meer ervaring op te doen in het uitvoeren van onderzoek. Ik ontdekte tijdens mijn studie Pedagogische Wetenschappen dat onderwijs mijn grootste interesse heeft en dat ik hier graag meer over wil leren door middel van een stage. Specifiek ben ik geïnteresseerd in thema’s zoals motivatie, kansenongelijkheid, cultuurverschillen en  neurodivergentie. Naast mijn stage bij Bureau Talent werk ik ook als docent in de cultuursector en ben ik muzikant."

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief