Skip to main content

Waardevolle Feedback Tijdens Pilotbijeenkomst Talentproject Games

Op dinsdag 12 maart kwamen leerlingen en docenten online samen met Bureau Talent om voor het eerst een kijkje te nemen in ons nieuwe Talentproject Games. Het was een ontzettend leuke en interactieve bijeenkomst waarin we waardevolle feedback hebben verzameld. Hartelijke dank aan de deelnemende docenten en leerlingen!

Door een aantal opdrachten samen te maken, kwamen we er bijvoorbeeld achter dat een bepaalde opdracht ambigu was geformuleerd vanwege een dubbele ontkenning. De leerlingen dachten vol enthousiasme mee over de invulling van de opdracht voor de tijdlijn bij de geschiedenis van videogames en stelden goede vragen. Ook de docenten die deelnamen, kwamen met interessante suggesties waar wij natuurlijk mee aan de slag willen.

Een hoogtepunt in de bijeenkomst waren de discussies die werden opgeroepen door de opdrachten in het Talentproject, zoals over mobiele games. Terwijl de leerlingen van de ene school unaniem van mening waren dat mobiele games wel degelijk als 'games' moeten worden beschouwd, stelde de groep van de andere school dat mobiele games minder vaardigheid vereisen en dus niet in dezelfde categorie vallen.

Hieronder delen we graag een kleine selectie van de reacties op het nieuwe Talentproject:

“Leuk overzicht van heel veel aspecten van spel, juist ook van de dingen waar leerlingen niet direct zelf aan denken.”

“Mooi dat de vragen gesprek op kunnen leveren, ook tussen leerlingen. Deze meeting is al een mooi bewijs.”

“Super!!!”

 

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief