Skip to main content

Dekkend netwerk voor (hoog)begaafde leerlingen met missie/visie & beleid

Dit schooljaar werkt Bureau Talent weer met meerdere samenwerkingsverbanden samen. We begeleiden ze bij het formuleren van een gezamenlijke stip op de horizon als het gaat om een dekkend netwerk voor (hoog)begaafde leerlingen.

In drie sessies, waarbij de scholen binnen het samenwerkingsverband vertegenwoordigd zijn, werken we van een visie op hoogbegaafdheid naar een overzicht van het dekkend netwerk en een beleidsplan of actieplan per school. Na de drie gezamenlijke sessies begeleiden we elke school bij de volgende stap in de eigen ontwikkeling. Bij meer ervaren scholen ligt het accent vaak meer op het creëren van draagvlak bij vakdocenten of het aanscherpen van het bestaande beleid. Scholen die net beginnen met beleid maken op dit gebied vragen vaak vooral ondersteuning en feedback tijdens het schrijven van het beleidsplan.

Aangezien elk samenwerkingsverband anders is, zijn het telkens weer interessante trajecten, waarin scholen vooral ook nieuwsgierig zijn naar elkaars ervaringen. Tijdens de sessies en door het maatwerk daarna krijgt elke school de kans om verder te groeien. Meer weten? Neem dan contact op met Lineke van Tricht.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief