Skip to main content

Nieuwe Brochure 'Hoogbegaafdheid in het VO'

Het Kenniscentrum Hoogbegaafdheid heeft een nieuwe multimediale brochure gepubliceerd met als thema 'Hoogbegaafdheid in het Voortgezet Onderwijs (vo)'. Deze brochure is speciaal ontwikkeld om inzicht te geven in hoe scholen in het voortgezet onderwijs kunnen inspelen op de educatieve behoeften van leerlingen met kenmerken van begaafdheid.

Lees artikelen over onder andere identiteitsontwikkeling, talentontplooiing, de overdracht tussen primair en voortgezet onderwijs, en de rol van executieve vaardigheden. De brochure bevat interviews, tips, en praktische handvatten. Je kunt de brochure online lezen of downloaden via de kennisbank van het Kenniscentrum Hoogbegaafdheid. Vind je dit interessant? Bekijk ook het bijbehorende webinar voor meer verdieping.

Bij Bureau Talent bieden we begeleiding, advies, training en verrijkingsmateriaal rondom (hoog)begaafdheid in het voortgezet onderwijs. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk eens rond op onze website voor ons aanbod. Voor meer informatie, stuur ons gerust een mail op info@bureautalent.nl.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief