Skip to main content

Gelijke kansen in (hoog)begaafdenonderwijs? Log in om 16 uur

Blonde kinderen van hoogopgeleide ouders is het klassieke beeld in plusklassen, verrijkingsklassen, hoogbegaafdengroepjes of specifiek aanbod voor (hoog)begaafde leerlingen. Bureau Talent probeert daar verandering in te brengen.

In het Erasmus+-project Creating Equal Opportunities at School (CEOS) staan gelijke onderwijskansen voor leerlingen met een lage sociaal-economische status centraal. In samenwerking met verschillende partners, onderzoekt het CEOS-project hoe leerlingen met niet (h)erkend cognitief talent ontdekt kunnen worden en hoe de kansen van deze leerlingen verbeterd kunnen worden zodat zij op een passend (hoog) niveau onderwijs kunnen volgen.

Lineke van Tricht, directeur van Bureau Talent, neemt je tijdens een webinar op maandag 23 november mee in de resultaten van het project. Klik om 16 uur op de volgende link.

Kun je niet deelnemen, en heb je toch interesse? Volg dan zeker onze serie blogs die start met  ‘Gelijke kansen in het hoogbegaafdenonderwijs, het kan! of stuur een mail aan lineke@bureautalent.nl.

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief