Skip to main content

Trainingen

Trainingen

Al onze trainingen maken wij op maat want iedere jongere, leerling, ouder, school, en organisatie is tenslotte uniek. Wij differentiëren en geloven niet in standaardoplossingen. Graag denken we met je mee en maken we een gepast aanbod om het talent van jouw leerlingen te ontwikkelen.

Interesse in onze trainingen? Neem contact op met Lineke van Tricht.


Toon:
Sorteren op:
Algemene introductie cognitief talent

De Introductie (hoog)begaafdheid is een interactieve lezing van 2 à 3 uur die kan dienen als eerste kennismaking van een docententeam met het onderwerp (hoog)begaafdheid/Cognitief Talent. De introductie gaat ervan uit dat docenten nog weinig tot geen kennis hebben over (hoog)begaafdheid. We behandelen de belangrijkste definities en theorieën over (hoog)begaafdheid en veelvoorkomende fabels rondom (hoog)begaafdheid. Ook worden er praktische voorbeelden genoemd over ‘hoe te werken met deze leerlingen.’

Bel ons voor de prijs:

Begeleiding op maat

Doel van de trainingen rondom het thema ‘Begeleiding op maat’ is om de begeleiders (docenten, zorgcoordinatoren, mentoren) praktische tools te geven om met deze leerlingen te werken. We werken met intervisie om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar. Om maximale impact te behalen, splitsen we de groep af en toe op. De training wordt op maat samengesteld waarbij bijvoorbeeld gekozen kan worden uit volgende thema's.

Bel ons voor de prijs:

Onderwijs op maat voor (hoog)begaafde leerlingen

Doel van de trainingen rondom het thema ‘Onderwijs op maat’ is docenten kennis en vaardigheden te laten opdoen waarmee ze kunnen differentiëren in de les.

Bel ons voor de prijs:

Workshop Begeleid jouw leerling met het leervaardighedenspel

Het is je duidelijk, de leervaardigheden van je leerling zijn niet optimaal. Maar welke? En hoe krijg je ze inzichtelijk. Door het gericht inzetten van het leervaardighedenspel krijg je snel antwoord op deze vragen. Tijdens deze workshop leert Bureau Talent jou (al dan niet samen met collega’s) in 1,5 uur de kneepjes van het spel.

Bel ons voor de prijs:

Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850
info@bureautalent.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief