Trainingen

Trainingen

Al onze trainingen maken wij op maat want iedere jongere, leerling, ouder, school, en organisatie is tenslotte uniek. Wij differentiëren en geloven niet in standaardoplossingen. Graag denken we met je mee en maken we een gepast aanbod om het talent van jouw leerlingen te ontwikkelen.

Interesse in onze trainingen? Neem contact op met Lineke van Tricht.


Toon:
Sorteren op:
Onderwijs op maat voor (hoog)begaafde leerlingen

Doel van de trainingen rondom het thema ‘Onderwijs op maat’ is docenten kennis en vaardigheden te laten opdoen waarmee ze kunnen differentiëren in de les.

Bel ons voor de prijs:

Algemene introductie cognitief talent

De Introductie (hoog)begaafdheid is een interactieve lezing van 2 à 3 uur die kan dienen als eerste kennismaking van een docententeam met het onderwerp (hoog)begaafdheid/Cognitief Talent. De introductie gaat ervan uit dat docenten nog weinig tot geen kennis hebben over (hoog)begaafdheid. We behandelen de belangrijkste definities en theorieën over (hoog)begaafdheid en veelvoorkomende fabels rondom (hoog)begaafdheid. Ook worden er praktische voorbeelden genoemd over ‘hoe te werken met deze leerlingen.’

Bel ons voor de prijs:

Begeleiding op maat

Doel van de trainingen rondom het thema ‘Begeleiding op maat’ is om de begeleiders (docenten, zorgcoordinatoren, mentoren) praktische tools te geven om met deze leerlingen te werken. We werken met intervisie om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar. Om maximale impact te behalen, splitsen we de groep af en toe op. De training wordt op maat samengesteld waarbij bijvoorbeeld gekozen kan worden uit volgende thema's.

Bel ons voor de prijs:

Hoe leer ik mijn leerling hoe zich te MOTIVEREN??

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke vaardigheden mist de leerling waardoor het aan motivatie ontbreekt en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling te leren zichzelf te motiveren. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

‎€99.00

- +
Hoe leer ik mijn leerling beter OMGAAN MET STRESS?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke stressmanagement vaardigheden mist de leerling en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling beter te leren omgaan met stress. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

‎€99.00

- +
Hoe leer ik mijn leerling beter SAMENWERKEN?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke vaardigheden mist de leerling waardoor het samenwerken soms wat stroef loopt en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling beter te leren samenwerken. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

 

‎€99.00

- +
Hoe leer ik mijn leerling ZELFSTANDIG WERKEN?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke vaardigheden mist de leerling waardoor het lastig is om zelfstandig te werken en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling zelfstandig te leren werken. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

 

‎€99.00

- +
Hoe leer ik mijn leerling beter CONCENTREREN?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke vaardigheden mist de leerling waardoor het aan concentratie ontbreekt en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling beter te leren concentreren. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

‎€99.00

- +
Hoe leer ik mijn leerling beter PLANNEN?

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, bespreken we de casus van jouw leerling. Welke planvaardigheden mist de leerling en wat zijn mogelijke oorzaken? Daarna geven we je kort en krachtig enkele tips om de leerling beter te leren plannen. Geen standaardtips, maar op maat van de leerling en jouw mogelijkheden.

‎€99.00

- +
Hoe krijg ik meer MOTIVATIE

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheden op het gebied van motivatie. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter zelfstandig te werken. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

‎€80.00

- +
Hoe ga ik beter om met STRESS

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in het omgaan met stress. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter zelfstandig te werken. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

‎€80.00

- +
Hoe kan ik beter SAMENWERKEN

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in samenwerken. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter zelfstandig te werken. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

 

‎€80.00

- +
Hoe werk ik beter ZELFSTANDIG

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in zelfstandig werken. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter zelfstandig te werken. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

‎€80.00

- +
Hoe CONCENTREER ik me beter

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in concentreren. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu je beter te concentreren. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

 

‎€80.00

- +
Hoe PLAN ik beter

In een korte online training online of bij Bureau Talent op kantoor, krijg je inzicht in jouw vaardigheid in plannen. Daarnaast geven we je kort en krachtig enkele tips om vanaf nu beter te plannen. Geen standaard-tips, maar op maat voor jouw verbeterpunten. Het geeft je grip op jouw leerproces waardoor jij het stuur weer in handen hebt.

‎€80.00

- +
Begeleid jouw leerling met het leervaardighedenspel - 3-6 personen

Het is je duidelijk, de leervaardigheden van je leerling zijn niet optimaal. Maar welke? En hoe krijg je ze inzichtelijk. Door het gericht inzetten van het leervaardighedenspel krijg je snel antwoord op deze vragen. Bureau Talent leert jou (al dan niet samen met collega’s) in 1,5 uur de kneepjes van het spel.

‎€375.00

- +
Begeleid jouw leerling met het leervaardighedenspel - 1 persoon

Het is je duidelijk, de leervaardigheden van je leerling zijn niet optimaal. Maar welke? En hoe krijg je ze inzichtelijk. Door het gericht inzetten van het leervaardighedenspel krijg je snel antwoord op deze vragen. Bureau Talent leert jou (al dan niet samen met collega’s) in 1,5 uur de kneepjes van het spel.

‎€199.00

- +
Krijg snel inzicht in jouw leervaardigheden

Iedereen leert en ontwikkelt op eigen wijze. Het beheersen van leervaardigheden is een van de elementen die succes op school bepalen. Door het spelen van het leervaardighedenspel, krijg je binnen een uur zicht op welke vaardigheden nog verdere ontwikkeling kunnen gebruiken.

‎€99.00

- +
logo-wit-5ba77af8 Trainingen in de webwinkel
Experts in de ontwikkeling van cognitief talent (10 – 18 jaar)

Middelstegracht 87f
2312 TT Leiden
Nederland
+31 71 7850850

Volg ons

Op de hoogte blijven?
Ontvang onze nieuwsbrief


Copyright Bureau Talent